A 150 fős sátorozóhely nyugodt, falusi környezetben, 6000 m² kiterjedésű zöld területen, közvetlenül az Öreg Duna  partján található ÁSVÁNYRÁRÓN. A lassan áramló  Duna-ág, kiválóan alkalmas az evezésre, családi programok és kirándulások megszervezésére  iskolás osztálykirándulások illetve csoportok számára.

A sátorozó helyünk füves,  gondozott  (lásd galéria) , parti részen kényelmes vízre szállási lehetőség van kiépítve, kavicsos partszakasszal. A hullámtéri ágrendszer a sátorozó helytől 200m-re található.

 

 

Szigetköz az „Ezer sziget országa” 

 

Hazánk legnagyobb szigetét, a Nagy- és a Mosoni-Duna körülölelte Szigetközt a Duna hordaléka építette fel. A táj gazdag növény- és állatvilága, egyedülálló élőhelyek várják a természetkedvelő turistákat és túrázókat. A vízi túrák kedvelői végigjárhatják a galériaerdők övezte Mosoni-Dunát és a vadregényes felső-szigetközi Duna-ágrendszert, ahol a változatos szakaszok felejthetetlen élményt ígérnek a kajakkal, kenuval túrázóknak.

A Duna menti nemzetközi kerékpárút része a Szigetközön átvezető szakasz, mely mellett a töltés és a kis-forgalmú mellékutak is alkalmasak kerékpározásra. A Hegyeshalom, Mosonmagyaróvár és Győr között kiépített kerékpárút mentén, kellemes pihenőhelyeken a Szigetköz épített és természeti értékeiről informálódhatnak a turisták.

 

Ahol megéri kikötni… 

 

Kempingünkben barátságos környezet, családias hangulat várja komplex szolgáltatással, ingyenes Wi-Fi-vel, reális árakkal, kedvezményekkel.
Lehetőség van sátrazásra, lakókocsi beálló és turistaszálló igénybevételére, sporteszközbérletre (kenu, kajak, kerékpár, horgászcsónak), motorcsónakázásra, tereplovaglásra és a megfáradt turistákat a kemping büféje várja.
Ásványráró kiépített túra útjaival és látnivalóival élménydús lehetőséget ad a lovas, kerékpáros és sátrazó turisták számára is.
Vendégeink kérésére a kemping területén a PALM CLUB-ban zenés estét tartunk, trendi zenékkel, ital és koktél ajánlatokkal.